Navigatie overslaan MENU

Sponsor een kind

Blijvende verandering in de levens van kinderen
Word sponsor

Kindsponsoring geeft kinderen toekomst

Voormalig sponsorkind Nancy vertelt in onderstaande video hoe haar leven veranderde doordat zij gesponsord werd.

Met kindsponsoring draag je bij aan het realiseren van een zelfredzame gemeenschap. Jouw bijdrage van € 30 per maand wordt besteed in een specifiek gebied en jij wordt gekoppeld aan een sponsorkind waarmee je kunt schrijven en emailen. Je ontvangt ook foto’s en updates over de ontwikkelingen van het kind en de gemeenschap.

Duurzame ontwikkeling

Een sponsorbedrag van € 30 per maand is een belangrijke bijdrage aan blijvende verandering in de levens van kinderen en de gemeenschappen waartoe zij behoren!

Kind én gemeenschap

Donaties van sponsors gaan niet rechtstreeks naar individuele sponsorkinderen maar naar het verbeteren van de leefomgeving van het kind. Het kind is onze focus, de gemeenschap rond het kind is ons werkterrein.

Gelukkig en veilig

Kinderen zijn vaak het grootste slachtoffer van armoede en onrecht. Via kindsponsoring van World Vision kunnen zij gezond en veilig opgroeien. In een wereld waarin ze hun talenten kunnen ontplooien en weten dat ze geliefd zijn.

World Vision

Kindsponsoring met 4x meer impact!

Jouw bijdrage voor één kind heeft een positief effect op nog vier andere kinderen! De ruim 70 jaar ervaring van World Vision in meer dan 100 landen heeft geleid tot een zeer effectieve aanpak die gericht is op de ontwikkeling van gemeenschappen en het werken met lokale partners, kerken en overheden.

Zelfredzaam en onafhankelijk

De kindsponsoring projecten van World Vision hebben al meer dan 200 miljoen kwetsbare kinderen een betere toekomst gegeven. De blijvende en structurele veranderingen op het gebied van gezondheidszorg, veiligheid en onderwijs zorgen voor onafhankelijke gemeenschappen die zelfredzaam zijn. Voor ontwikkelingen en vooruitgang die doorgaan, ook nadat World Vision is vertrokken.

Sponsor worden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee vormen van kindsponsoring

Bij World Vision kun je kiezen uit twee manieren om een kind te sponsoren. Beide vormen richten zich op het kind én de gemeenschap waarin het kind leeft, maar de opzet is verschillend.

Jij kiest als sponsor een kind

World Vision Nederland heeft vijf sponsorprogramma’s in verschillende landen. Jij wordt als sponsor gekoppeld aan 1 sponsorkind. Dit zijn echte kinderen met echte verhalen. Je kunt een kind sponsoren in Ethiopië, Oeganda, Sierra Leone, Tanzania of India. Je ontvangt thuis een sponsorpakket via de post met meer informatie over jouw sponsorkind. Hier kun je zelf een kind kiezen.

Chosen

Met Chosen draait World Vision de rollen om; niet jij kiest een kind, maar een kind kiest jou. Je upload zelf een foto en deze sturen wij op naar onze collega’s in het veld. Tijdens een feest in het dorp kiezen kinderen jou foto. Via de mail krijg je te horen, welk kind voor jou gekozen heeft.

Meer informatie

Chosen draait de rollen om

Niet de sponsor kiest een kind, maar een kind kiest de sponsor.