Navigatie overslaan MENU

Voor kinderen.

World Vision helpt kinderen om op te staan uit armoede.
Doneren Kindsponsoring

De vreugde van een veranderd leven

World Vision zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. We willen ze geven wat ze nodig hebben om armoede te overwinnen en hun wereld te veranderen. Zodat vreugde weer een plek krijgt in hun leven. Dit doen we met hart en ziel omdat we geïnspireerd zijn door Jezus.

Actief in ruim 100 landen

World Vision helpt zonder onderscheid in afkomst, geslacht, politieke overtuiging of religie. Zo zijn we in staat om in meer dan 100 landen voor miljoenen mensen het verschil te maken.

Structurele veranderingen

De activiteiten en projecten van World Vision zijn gericht op structurele veranderingen in gemeenschappen, zodat levens van kinderen tot bloei komen.

Geïnspireerd en gemotiveerd

Wereldwijd zetten de medewerkers van World Vision zich met hart en ziel in voor kinderen, gemotiveerd vanuit hun geloof en geïnspireerd door Jezus.

Gezonde en blije kinderen

World Vision wil dat kinderen gezond zijn, onderwijs krijgen en opgroeien in een veilige leefomgeving. Om dit te bereiken werken we nauw samen met de families, gemeenschappen, kerken en andere lokale en internationale organisaties.

Noodhulp én duurzame ontwikkeling

Wereldwijd leven er miljoenen kinderen in armoede, oorlog, vluchtelingenkampen en regio’s met hongersnood. World Vision werkt in 100 landen en biedt bij rampen noodhulp, gericht op kinderen.  Daarnaast zijn er kindsponsoring-projecten voor duurzame ontwikkeling en blijvende verandering.

Snel en daadkrachtig

De medewerkers van World Vision zijn nuchtere doeners, die gedreven worden door het belang van kinderen. Snel in actie komen, flexibel inspelen op veranderingen en focus op meetbare doelstellingen zijn typische kenmerken van World Vision.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een lijst met de meestgestelde vragen over donateur worden via World Vision. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via onze socials of via de mail.

In welke landen wordt mijn bijdrage besteed?
+
Hoe weet ik of mijn donatie goed terecht komt?
+
Vanaf welk bedrag kan ik doneren?
+
Is World Vision christelijk?
+
Is World Vision een Nederlandse organisatie?
+

Kinderen kiezen zelf hun sponsor!

Chosen draait de rollen om. Niet jij als sponsor kiest een kind, maar een kind kiest jou als sponsor. Eén keuze die hun leven en dat van hun gemeenschap verandert. Laat jij je kiezen?

Met al meer dan 70 jaar ervaring voorziet World Vision de meest kwetsbare kinderen en hun families van voedsel om te kunnen overleven. Maar de projecten adresseren ook de oorzaken van honger, door de kennis over gezonde voeding te verbeteren en hulpmiddelen te geven om zelf te voorzien in voedzaam eten.