Navigatie overslaan MENU

Online seminar 'Hoe Blijf Jij Staande?'

Meld je aan voor het gratis seminar met dominee Ron van der Spoel en Paulien Vervoorn
Aanmelden

Volg het gratis online seminar

Op vrijdag 18 juni om 19:30 uur geeft dominee Ron van der Spoel een online seminar: ‘Hoe blijf jij staande – 10 Bijbelse principes van levenskunst’. Lukt het jou om staande te blijven in deze tijd? Een uiterst actueel thema met belangrijke levenslessen en verwijzingen naar Bijbelse personen en verhalen.

Onlangs schreef Ron van der Spoel hier een boekje over. Het boekje kun je hier gratis aanvragen. Tijdens het seminar geeft hij wat meer achtergrond bij de principes en beantwoordt hij graag jouw vragen. Het seminar wordt gehost door Paulien Vervoorn. Bekijk de video voor meer informatie of schrijf je direct in via de onderstaande button.

Aanmelden

Sprekers:

Ds. Ron van der Spoel spreekt in verschillende gemeenten in Nederland. Daarnaast reist hij de wereld over om andere voorgangers toe te rusten. Tijdens zijn reizen wordt Ron regelmatig geconfronteerd met schrijnende armoede en zo zijn de de vele Bijbelteksten over onrecht echt voor hem gaan leven. Ron heeft zich als ambassadeur verbonden aan het werk van World Vision, om kerken te vertellen over de belangrijke rol die zij mogen spelen in deze wereld.

Paulien Vervoorn is spreker, trainer en auteur bij Geloofwaardig Spreken. Ze heeft een groot hart voor het werk van World Vision in India. Als ambassadeur van World Vision brengt ze in haar werk het onrecht en de hoop die ze daar gezien heeft heel dichtbij.

World Vision is een christelijke humanitaire organisatie die werkt met kinderen, gezinnen en hun gemeenschappen. Met als doel: hen helpen hun volle potentieel te bereiken door het aanpakken van de diepere oorzaken van armoede en onrecht. World Vision biedt hulp aan iedereen, ongeacht religie, etniciteit of geslacht.