Navigatie overslaan MENU

Online seminar 'Hoe Blijf Jij Staande?'

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit seminar.

Gratis online seminar

Op vrijdag 18 juni om 19:30 uur gaf dominee Ron van der Spoel een online seminar: ‘Hoe blijf jij staande – 10 Bijbelse principes van levenskunst’. Tijdens dit seminar besprak hij samen met Paulien Vervoorn een aantal principes uit het boekje.

dominee Ron van der Spoel deed een zoektocht naar wat God ons leert over rijkdom en armoede. Het bracht hem dichter bij het hart van God. Hij doet niets liever dan deze boodschap delen met de mensen om hem heen. Hij is betrokken als ambassadeur bij het werk van World Vision.

Impact van kindsponsoring

Sprekers:

Ds. Ron van der Spoel spreekt in verschillende gemeenten in Nederland. Daarnaast reist hij de wereld over om andere voorgangers toe te rusten. Tijdens zijn reizen wordt Ron regelmatig geconfronteerd met schrijnende armoede en zo zijn de de vele Bijbelteksten over onrecht echt voor hem gaan leven. Ron heeft zich als ambassadeur verbonden aan het werk van World Vision, om kerken te vertellen over de belangrijke rol die zij mogen spelen in deze wereld.

Paulien Vervoorn is spreker, trainer en auteur bij Geloofwaardig Spreken. Ze heeft een groot hart voor het werk van World Vision in India. Als ambassadeur van World Vision brengt ze in haar werk het onrecht en de hoop die ze daar gezien heeft heel dichtbij.

World Vision is een christelijke humanitaire organisatie die werkt met kinderen, gezinnen en hun gemeenschappen. Met als doel: hen helpen hun volle potentieel te bereiken door het aanpakken van de diepere oorzaken van armoede en onrecht. World Vision biedt hulp aan iedereen, ongeacht religie, etniciteit of geslacht.