Navigatie overslaan MENU

Als je leven verandert in een oogwenk

Help mee zodat kinderen op de vlucht kunnen overleven, herstellen en bouwen aan een toekomst
Word donateur

Help een kind in gevaar

Het leven van 79,5 miljoen mensen is in een oogwenk veranderd. Ze zijn gedwongen hun thuis te ontvluchten om te ontsnappen aan vervolging, oorlog, geweld of mensenrechtenschending.  1 op de 6 woont in een oorlogsgebied en 26 miljoen mensen is op de vlucht omdat thuis niet meer veilig is. Met jouw hulp geeft World Vision onderdak, schoon water, eten en helpen we kinderen herstellen van hun trauma’s. Help vandaag en word donateur.

Ja, ik wil graag donateur worden:

✔ Voor 7 euro per maand krijgt een vluchtelingenkind schoon water en sanitaire voorzieningen.

✔ Voor 10 euro per maand geven we een kind een maand te eten in een vluchtelingenkamp.

✔ Voor 12 euro per maand help je een vluchtelingkind herstellen van een trauma.

Word donateur

Ongekende humanitaire ramp

Dit zijn niet slechts getallen. Het gaat over kinderen en hun families van wie het leven in een oogwenk verandert. Kinderen die gedwongen moeten zoeken naar een veilige plek omdat ze simpelweg geen plek meer hebben.

Jij kunt investeren in een betere toekomst en de kinderen helpen om te overleven, te herstellen en te bouwen aan een toekomst. Voor 10 euro per maand geef je een kind een maand te eten in een vluchtelingenkamp. Samen zorgen we ervoor dat de kracht en de hoop van de kinderen kan groeien. Help je mee?

Word donateur

Als het leven verandert, veranderen wij levens

De kracht en de hoop in kinderen die hun leven in een oogwenk hebben zien veranderen, is ondanks alles nog aanwezig. Met ons netwerk van 40.000 medewerkers en vrijwilligers in 100 landen, bieden we een oplossing. We zorgen voor:

  • Voedsel en water
  • Medische hulp en ondersteuning voor goede hygiëne
  • Kindvriendelijke opvangplekken voor kinderen om te spelen, te leren en trauma’s te verwerken
  • Onderwijs en training om te bouwen aan een toekomst

Bouw je samen met de kinderen mee aan de oplossing?

Word donateur

“Ik ben met mijn moeder naar de stad Shire gevlucht. We verlieten ons dorp plotseling toen we geweerschoten hoorden. Ik weet nu niet waar mijn vader is! Alles is zo onzeker. Ik wil later graag dokter worden. Maar niemand weet wat er gaat gebeuren. Ik kan er nu niet van dromen dokter te worden. We moeten dit eerst overleven.”

– Samrawit (14 jaar)

World Vision werkt op de meest gevaarlijke plaatsen voor kinderen. Landen zoals: Bangladesh, Ethiopië, Syrië, Democratische Republiek Congo (DRC), Jemen en Venezuela. Stap in de schoenen van Zembe uit de DRC en zie hoe haar leven drastisch verandert via de onderstaande video.  

Veelgestelde vragen

Hier vind je een lijst met de meestgestelde vragen over donateur worden via World Vision. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via onze socials of via de mail.

In welke landen wordt mijn bijdrage besteed?
+
Hoe weet ik of mijn donatie goed terecht komt?
+
Vanaf welk bedrag kan ik doneren?
+
Is World Vision christelijk?
+