Navigatie overslaan MENU

Geef een kind een maand te eten

Voor deze kinderen betekent eten overleven
én een betere toekomst
Doneer nu!

Eten is meer dan een maaltijd

Jouw gift helpt echt. Je zorgt er niet alleen voor dat een kind letterlijk kan overleven, maar ook dat het weer plezier krijgt. In eten, spelen, naar school gaan en al die andere dingen die belangrijk zijn voor kinderen. Door jouw gift krijgt een kind weer toekomst.

Voor € 9 geef je een kind een maand te eten.

Door de steun van veel donateurs heeft World Vision al 3 miljoen kinderen geholpen om te overleven en een toekomst gegeven. En dat is meer dan ooit nodig. Want dagelijks hebben 811 miljoen mensen weinig te eten, waaronder heel veel kinderen. Help je mee?

Samen eten verbindt

Voedsel is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar samen eten werkt ook verbindend voor gezinnen, culturen en landen. Onze gezamenlijke liefde voor eten en maaltijden is een krachtig middel om hongersnood en ongelijkheid in de wereld te bestrijden. Help mee om kinderen weer voedzame maaltijden te geven, ongeacht waar ze wonen.

Recht op eten

Er worden al veel kinderen geholpen, maar helaas nog niet genoeg. Het recht op gezond en voedzaam eten dat je samen met je familie klaarmaakt is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor veel kinderen die op de gevaarlijkste plekken in de wereld wonen, is er niet of nauwelijks voldoende te eten. Jouw gift brengt daarin verandering! 

Veelgestelde vragen

Hier vind je een lijst met de meestgestelde vragen over donateur worden via World Vision. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via onze socials of via de mail.

In welke landen wordt mijn bijdrage besteed?
+
Hoe weet ik of mijn donatie goed terecht komt?
+
Vanaf welk bedrag kan ik doneren?
+
Is World Vision christelijk?
+

Elke minuut krijgt een kind met honger te eten.
Jouw gift maakt het verschil.

Voor € 9 geef je een kind een maand te eten.

World Vision voorziet de meest kwetsbare kinderen en hun families van voedsel om te kunnen overleven. Maar de projecten adresseren ook de oorzaken van honger, door de kennis over gezonde voeding te verbeteren en hulpmiddelen te geven om zelf te voorzien in voedzaam eten.  

Help mee in de strijd tegen honger  

Families kunnen in hun basisbehoeften voorzien. Minder kinderen zijn gedwongen om te werken, te bedelen of veel te jong te trouwen. 

  • Tegoedbonnen om eten te kopen geven ouders hun waardigheid terug om zelf te bepalen welke voedsel er nodig is voor hun gezin. 
  • Families kunnen ook in noodsituaties voorzien in hun basisbehoeften, zonder schulden te maken.

Help kwetsbare kinderen overleven,
herstellen en bouwen aan een toekomst

Helpen werkt!

Via de media zien we de harde werkelijkheid van hongersnood en het gebrek aan voedzaam eten. Onschuldige kinderen die leven onder erbarmelijke omstandigheden waar zij zelf niets aan kunnen doen. Het raakt ons. Daarom komen we in actie. Want helpen met een gift werkt écht!    

Sluit je aan

World Vision biedt je de mogelijkheid om een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van kinderen. Voedselhulp is een goede start, maar daarna zorgen we ook voor onderwijs, schoon water en alle middelen die kinderen nodig hebben om te bouwen aan een betere toekomst.  

Doneer vandaag nog

Help een kind te overleven en te bouwen aan een betere toekomst.