Navigatie overslaan MENU

Wereldwijd kiezen kinderen
zelf hun sponsor

Meld je snel aan voor Chosen
en verander het leven van een kind!
Meer informatie Girls Only Editie

Geef kinderen een toekomst vol keuzes.

Sommige kinderen wachten jaren om door sponsors gekozen te worden. Maar gebeurt er als ze in plaats daarvan zelf mogen kiezen? Door Chosen ligt die keus voor het eerst bij het kind zelf. Chosen geeft kinderen de vrijheid om zélf te kiezen en zélf beslissingen te nemen over hun toekomst. Een toekomst met goed onderwijs, schoon drinkwater, professionele gezondheidszorg en een veilige leefomgeving. Voor 30 euro per maand kun jij de toekomst van een kind veranderen.

In mei 2021 organiseren we een speciale Chosen Girls Only editie. Chosen zet meisjes in hun kracht. En jij kunt daarbij helpen! Wil jij gekozen worden door een meisje? Meld je dan hier aan.

Een keuze die alles verandert

World Vision geeft kinderen en families de mogelijkheden om zélf keuzes te maken die bijdragen aan een betere toekomst. Daarom wordt jouw relatie met een Chosen sponsorkind gekenmerkt door gelijkwaardigheid. Het gaat niet om jouw keuze voor een kind, maar om de keuze die jij het kind geeft!

Door jouw bijdrage van €30 per maand kunnen kinderen en gemeenschappen zelf hun leven veranderen. Bijvoorbeeld door het aanleggen van waterputten, het opzetten van scholen en gezondheidscentra. Chosen projecten zijn gericht op zelfredzaamheid, zodat de gemeenschap na verloop van tijd geen hulp van buitenaf meer nodig heeft. Help mee en geef kinderen een betere toekomst!

World Vision Chosen video

 

Hoe werkt Chosen?
Meld je aan en upload je foto
Jouw naam en foto sturen we naar het sponsorproject. Daar organiseren onze collega’s een sponsorkindfeestje.
Daarna kiest een kind jou!
Sommige kinderen hebben lang op een sponsor gewacht. Maar nu, op het sponsorkindfeestje, mag een kind zelf zijn sponsor kiezen. Welk kind kiest straks voor jou?
Je geld wordt besteed...
Jouw maandelijkse bijdrage besteden we in het hele projectgebied. Zo help je jouw sponsorkind én zijn of haar omgeving. We zorgen voor schoon water, voeding, onderwijs en gezondheidszorg.
...en vier de vooruitgang!
Je krijgt regelmatig een update over de verandering waar jullie samen voor zorgen. Vertel elkaar in brieven over je dagelijks leven en je dromen. Deel tijd en aandacht en geef liefde!

Meld je snel aan!

Chosen geeft kinderen een unieke kans. Met jouw steun verander je het leven van een kind voorgoed. Maar ook je eigen leven.