Navigatie overslaan MENU

Kinderen kiezen zelf hun sponsor

Kinderen kiezen zelf hun sponsor. Laat jij je kiezen?
Word gekozen

Geef kinderen een toekomst vol keuzes.

Sommige kinderen wachten jaren om door sponsors gekozen te worden. Maar wat gebeurt er als ze in plaats daarvan zelf mogen kiezen? Door Chosen ligt die keus bij het kind zelf. Chosen geeft kinderen de vrijheid om zélf te kiezen en zélf beslissingen te nemen over hun toekomst. Een toekomst met goed onderwijs, schoon drinkwater, professionele gezondheidszorg en een veilige leefomgeving. Voor €30 per maand kun jij de toekomst van een kind veranderen.

Chosen zet kinderen in hun kracht!

In totaal mochten al meer dan 1000 kinderen zelf hun Nederlandse sponsor kiezen! Chosen zet kinderen in hun kracht. En jij kunt daarbij helpen!

Aanmelden

Een keuze die alles verandert

World Vision geeft kinderen en families de mogelijkheden om zélf keuzes te maken die bijdragen aan een betere toekomst. Daarom wordt jouw relatie met een Chosen sponsorkind gekenmerkt door gelijkwaardigheid. Het gaat niet om jouw keuze voor een kind, maar om de keuze die jij het kind geeft!

Zelfredzaamheid

Door jouw bijdrage van €30 per maand kunnen kinderen en gemeenschappen zelf hun leven veranderen. Bijvoorbeeld door het aanleggen van waterputten, het opzetten van scholen en gezondheidscentra. Chosen projecten zijn gericht op zelfredzaamheid, zodat de gemeenschap na verloop van tijd geen hulp van buitenaf meer nodig heeft. Help mee en geef kinderen een betere toekomst!

Word gekozen
World Vision Chosen video
Hoe werkt Chosen?
Meld je aan en upload je foto
Jouw naam en foto sturen we naar het sponsorproject. Daar organiseren onze collega’s een sponsorkindfeestje.
Daarna kiest een kind jou!
Sommige kinderen hebben lang op een sponsor gewacht. Maar nu, op het sponsorkindfeestje, mag een kind zelf zijn sponsor kiezen. Welk kind kiest straks voor jou?
Je geld wordt besteed...
Jouw maandelijkse bijdrage besteden we in het hele projectgebied. Zo help je jouw sponsorkind én zijn of haar omgeving. We zorgen voor schoon water, voeding, onderwijs en gezondheidszorg.
...en vier de vooruitgang!
Je krijgt regelmatig een update over de verandering waar jullie samen voor zorgen. Vertel elkaar in brieven over je dagelijks leven en je dromen. Deel tijd en aandacht en geef liefde!
Veelgestelde vragen

Hier vind je een lijst met de meest gestelde vragen over Chosen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via onze socials of via de mail.

Wanneer/Waar is het volgende Chosen feestje?
+
Wat gebeurt er als ik mij aanmeld via het formulier?
+
Hoeveel kost het om een kind te sponsoren?
+
Gaat het geld rechtsreeks naar het kind?
+
Wat als mijn foto niet gekozen wordt?
+
Is World Vision christelijk?
+